گفت و گو با مدیر عامل صنایع چاپ و بسته‌بندی مادرول

مدیر عامل شرکت چاپ و بسته بندی مادرول غرب

حسین احمدی مدیرعامل صنایع چاپ و بسته‌بندی مادرول در گفت‌وگو با خبرنگار «بازار بسته بندی» می‌گوید: «لیبل از دو جهت حائز اهمیت است. در قدم اول معرفی یا شناسنامه محصول است که کاربرد بسیاری در تمام صنایع کشور دارد و می‌توان بیان کرد که یکی از سطوح چاپ‎پذیر بسیار مهم در صنعت بسته‌بندی است. قدم بعدی، زیبایی محصول است زمانی که یک محصول برای فروش به مشتری معرفی می‌شود باید بتواند با لیبلی که دارد مشتری را جذب کند.»
وی می‌افزاید: « چاپ لیبل در کشور بسیار حائز اهمیت است. چاپ یک پکیج بوده یعنی از زمانی که کار طراحی انجام می شود تا زمانی که کار از ماشین چاپ خارج می‌شود نیاز به دقت در عملیات طراحی و چاپ دارد. به طور مثال طراحی لیبل در صنایع مختلف، به صورت یکسان نبوده و متفاوت است. در صنعت دارو نوشته‌ها به صورت ترکیبی از تکست و تمپلات است که رنگ‌های مختلف می‌تواند نشان دهنده داروهای متفاوت باشد. اما در صنایع شوینده ازاِلِمان‌های جذاب‎تری استفاده می‌شود زیرا تجاری است.»
مدیرعامل صنایع چاپ و بسته‌بندی مادرول در ادامه با اشاره به این که لیبل زیبا است و باید مفهومی‌هم باشد به گونه ای که نشان دهنده مشخصات و توضیحات محصول باشد تاکید می کند:« طراح در طراحی باید این نکات را مد نظر خود قرار دهد.»

احمدی در پاسخ به این سوال که متریال‌های مورد استفاد برای تولید لیبل در کشور، چه میزان داخلی و چه میزان وارداتی است؟ می‌گوید: «به طور کلی کاغذ در کشور ما وارداتی است. به طور مثال هر نوع کاغذی که پسوند پیپر (paper) دارد، 100 درصد وارداتی است و از کشورهای دیگر تامین می‌شود. اما فیلم‌ها بیشتر داخلی هستند.»
وی عنوان می‌کند: «شاید بتوان مطرح کرد که ما امروزه حدود 50 درصد در محصولات پلیمرها، تولید داخلی داریم و کاغذ 100 درصد وارداتی است زیرا بخش عمده‌ای از مواد اولیه مورد استفاده در کشور، وارداتی است و به خاطر موارد مختلفی که وجود دارد از جمله تحریم‌ها و تبادلات ضعیف با دیگر کشورها، به سختی درصد کمی‌‌از این مواد اولیه وارد کشور می‌شود.»
مدیرعامل صنایع چاپ و بسته‌بندی مادرول مطرح می‌کند: «یکی از چالش‌های موجود در صنعت لیبل کشور، حضور شرکت‌های خارجی است که به‌ عنوان رقبای شرکت‌های داخلی حاضر نیستند بازار ایران را ترک کنند.
این موضوع از آن جهت به مانع تبدیل شده که به گفته فعالین در این صنعت، حضور محصولات وارداتی که مشابه تولید داخل دارند، درست نیست. آنچه امروزه در صنعت چاپ کشور دیده می‌شود، ضعف مواد اولیه است زیرا تنوع کاغذ، فیلم، فویل و… در کشور کم است که این در کشورهای دیگر متفاوت بوده و با تنوع بسیاری همراه بوده‎اند.»
احمدی در پایان خاطر نشان می‌کند: «این در شرایطی است که از سوی دولت هیچ حمایتی صورت نمی‌گیرد. قوانین جاری در کشور باعث می‌شود، کار کردن مشکل باشد. عمده کسانی که در این زمینه فعالیت می‌کنند براساس دانش و تجربه خودشان کار می‌کنند. وقتی دولت با قوانین صادرات مشکل دارد و تعرفه‌های سنگین برای واردات اخذ می‌کند، مانع ورود تکنولوژی به کشور می‌شود.»

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۴ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up